LONDON TRANSZFER

Reptéri transzfer

MYBUS4U

 

Londoni repülőtéri transzfer

 

A buszbérlés, illetve kisbusz bérlés előnyei:

 

-Rugalmas útvonaltervezés

-Kényelmes és komfortos utazás (Hatalmas csomagtér, az utastéren kívül)

-Több nyelven beszélő sofőrök

-Buszbérlés repülőtértől a hotelig

-Kedvező egy főre jutó útiköltség

-Szabadon kombinálható, 9-17 vagy 49 fős bérelhető buszok, zárt utánfutóval is

Az árak flexibilisek a célállomáshoz képest lehetnek olcsóbbak és drágábbak is. Az alábbi számok a belvárosra számolva értendőek.

busz1.jpg, 4,7kB

16

főig

Luton £140

Heathrow £165

Stansted £145

Gatwick £175

busz2.jpg, 5,8kB

49

főig

Luton £350

Heathrow £360

Stansted £370

Gatwick £385

Felejthetetlen sportesemények

 

Személyszállítás sporteseményekre

 

Egy rajongó életében sok sporteseményre hatványozott figyelem jut, de olyan is van, aki csak ritkán jut el egy egy jó meccsre, versenyre. Mindkét típussal előfordulhat, hogy valami miatt nem saját járművel, de nem is tömegközlekedéssel vagy éppen taxival menne a nagy napra. Nekik kínál jó megoldást személyszállítási szolgáltatásunk, amit kifejezetten sporteseményekre időzítünk.

Legyen szó labdarúgásról, dartsról vagy éppen eg yizgalmas boxmeccsről, garantáljuk, hogy időben és a vezetés fáradalmaitól megkímélve érkezik a helyszínre. Vidéken játszik a csapata, de Ön nem ülne volán mögé? Külföldre is követné kedvenceit? Nem gond, mi szívesen elszállítjuk a sporteseményre, és higgye el, minket valóban érdekel mit játszott a csapata, milyen eredményt ért el kedvenc sportolója. Segítségünkkel már csak az eredmény miatt kell izgulnia, amiatt már nem, hogy időben odaérjen a mérkőzésre vagy a megmérettetésre.

 

A sporteseményre természetesen nemcsak a rajongókat szállítjuk, csapatok és sportolók jelentkezését is várjuk, akik profikra bíznák a helyszínre való eljutást. Minibuszainkal, csapatok esetén akár nagy busszal állunk rendelkezésükre.